Sorteer op

Maxi Cosi en Wagenhangers

Met een maxi cosi of wagenhanger heeft je baby iets leuks om naar te kijken onderweg tijdens een wandeling. Door het belletje maakt het een leuk geluid.

De hangers zijn voorzien van diverse kralen, gemaakt op satijnkoord en passen op elke kinderwagen of maxi cosi. De hangers zijn te bevestigen doormiddel van een speenkoord die bevestigd is aan een lus waardoor je hem kunt afnemen en het koord zonder speenclip ergens aan vast kunt maken. Heb je voorkeur voor een sluiting met speelhaak of kliksluiting dan kan dit ook. Neem dan even contact met ons op voor je besteld.

Geschikt voor kinderen van 0-9 maanden. Alleen te gebruiken als wagenhanger en niet als speelgoed ivm kleine onderdelen.

Lengte: circa 27 cm (inclusief clip), de lengte is aan te passen, stuur hiervoor een berichtje.

Bevestiging Maxi Cosi: Maak de speenclip los en bevestig de lus om de bovenkant van de beugel van de maxi cosi en haal de hanger erdoor waarna deze vast zit.

Bevestiging Kinderwagen: Bevestig de speenclip aan de rand van de kap van je kinderwagen. Heb je een dikkere rand op je kinderwagenkap zoals bij de Joolz kinderwagens, bevestig dan de speenclip net achter de dikke rand aan de stof.

Wil jij zelf een hanger samenstellen dat kan! Wil je een andere kleur, bijtfiguur, wil je een naam op een product of een andere naam als in het voorbeeld neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen. Voor een overzicht van onze kleuren, bijtfiguren en ringen klik op deze pagina.

© 2017 - 2024 ByTasha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel