Sorteer op

Wagenspanners

Met een maxi cosi of wagenspanner heeft je baby iets leuks om naar te kijken onderweg tijdens een wandeling. Door het belletje en de houten ring(en) maakt het een leuk geluid.

De spanners zijn voorzien van diverse kralen, gemaakt op elastiek of satijndraad en passen op elke kinderwagen of maxi cosi. De spanners zijn te bevestigen doormiddel van twee lusjes met een knoop, twee speenclips, twee metalen clips, twee speelkoordringen/haken of twee speenclips in combinatie met een lusje zodat deze zowel op de wagen als op de maxi cosi kan worden bevestigd.

Geschikt voor kinderen van 0-9 maanden. Alleen te gebruiken als wagenspanner en niet als speelgoed ivm kleine onderdelen.

Lengte: Wagenspanner circa 44 cm (inclusief clips) en Maxi Cosispanner circa 53 cm (inclusief lussen met knoop), de lengte is aan te passen, stuur hiervoor een berichtje.

Bevestiging Maxi Cosi: 

  • Bevestig de lus om de zijkant van de beugel van de maxi cosi en haak deze om de knopen heen. Haak het elastiek om beide zijden nog een keer extra om de knoop heen om losraken te voorkomen.
  • Bij een combinatie van maxi cosi en kinderwagenspanner haak je de extra lus om de speenclip heen, haak ook dan het elastiek nog een extra slag om beide zijden heen.
  • Bij bevestiging met speelkoordringen, de ringen om het dunne gedeelte van de rand bevestigen en schuiven naar de juiste plaats.

Bevestiging Kinderwagen: 

  • Bevestig de speenclips/metalen clips aan de rand van de kap van je kinderwagen. Heb je een dikkere rand op je kinderwagenkap zoals bij de Joolz kinderwagens, bevestig dan de speenclip/metalen clip net achter de dikke rand aan de stof.
  • Bij bevestiging met speelkoordringen, de ringen om het de brede rand bevestigen en schuiven naar de juiste plaats.

Wil jij zelf een spanner samenstellen dat kan! Wil je een andere kleur, bijtfiguur, wil je een naam op een product of een andere naam als in het voorbeeld neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen. Voor een overzicht van onze kleuren, bijtfiguren en ringen klik op deze pagina.

© 2017 - 2024 ByTasha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel