Disclaimer

Disclaimer

Afwijking van kleur en dessin. We trachten om kleur en dessin specificaties zo goed mogelijk op het beeldscherm over te brengen,echter kunnen deze afwijken om o.a. volgende redenen:
 

  • Dessins in onze webwinkel kunnen in kleur en dessin (motief) afwijken van het origineel in verband met uw beeldscherm- en of printer instellingen, zoals contrast, helderheid, verzadiging, type scherm, etc.
  • Daarnaast zijn er nog andere factoren als glansgraad, lichtinval en kleuren in de directe omgeving welke van invloed zijn op de kleur van het product.
  • Een kleurafwijking per productie batch is ook niet uit te sluiten. Als u op een later moment een product met dezelfde stof en kleur besteld kan deze licht afwijken door een ander verfbad.

Al deze factoren kunnen makkelijk een visuele afwijking veroorzaken.
Wij proberen kleuren zo goed mogelijk te omschrijven echter blijft het benoemen een benadering. Wanneer u online een voor u passende kleurcombinatie uitzoekt kan deze in werkelijkheid anders uitvallen.

Alle beschijvingen van kleur en kleurnamen geven een richting/nuance van kleur aan. Een kleurbeschijving is een perceptie en daaraan kunnen geen rechten worden ontleent. Wanneer er een onduidelijkheid zou kunnen ontstaan, over kleur en/of dessin, raden wij u aan altijd eerst te informeren naar de kleur voordat u besteld/betaald.

Speciaal voor u bestelde producten, kunnen vanwege batch verschillen (o.a. kleine kleurverschillen) helaas niet retour. Zie ook retourneren.

© 2017 - 2024 ByTasha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel