Stofstaaltjes

Op deze pagina vind je al onze stoffen en kleuren. Kies één van onderstaande/onderliggende pagina's om de kleuren van deze stof te bekijken. (Ook alle stoffen die gebruikt zijn voor de kwijlslabben kunnen geleverd worden mits deze nog leverbaar zijn) Onthoudt het stoftype en de kleur of schrijf het op. Deze heb je nodig wanneer je je eigen artikel gaat stylen. Staat er een stof niet bij die je toch graag zou willen neem contact met ons op, dan gaan wij op zoek naar een passende stof.

Ajour Tricot
Badstof
Badstof Stretch
Baby Knit
Katoen Fleece
Katoen Print
Katoen Teddy
Katoen Uni
Minky Fleece
Nicky Velours
Rib Stoffen
Teddy/Borg
Tricot
Wafelstof
Wafel Jersey

De stoffen worden niet per meter verkocht dit zijn alleen stofstaaltjes! Vanaf heden wordt er bij foutieve bestellingen een bedrag van €2,50 aan administratiekosten in rekening gebracht. 

Je kunt ook een sample van de stoffen bestellen zodat je de stof beter kunt beoordelen of matchen, de kosten hiervan zijn €0,50 per stuk met een maximum van 5 stalen per keer. Je ontvangt dan een sample van 10x10cm. Als je een bestelling doet krijg je het bedrag van de stof samples weer terug.

Disclaimer

Afwijking van kleur en dessin. We trachten om kleur en dessin specificaties zo goed mogelijk op het beeldscherm over te brengen,echter kunnen deze afwijken om o.a. volgende redenen:
 

  • Dessins in onze webwinkel kunnen in kleur en dessin (motief) afwijken van het origineel in verband met uw beeldscherm- en of printer instellingen, zoals contrast, helderheid, verzadiging, type scherm, etc.
  • Daarnaast zijn er nog andere factoren als glansgraad, lichtinval en kleuren in de directe omgeving welke van invloed zijn op de kleur van het product.
  • Een kleurafwijking per productie batch is ook niet uit te sluiten. Als u op een later moment een product met dezelfde stof en kleur besteld kan deze licht afwijken door een ander verfbad.

Al deze factoren kunnen makkelijk een visuele afwijking veroorzaken.
Wij proberen kleuren zo goed mogelijk te omschrijven echter blijft het benoemen een benadering. Wanneer u online een voor u passende kleurcombinatie uitzoekt kan deze in werkelijkheid anders uitvallen.

Alle beschijvingen van kleur en kleurnamen geven een richting/nuance van kleur aan. Een kleurbeschijving is een perceptie en daaraan kunnen geen rechten worden ontleent. Wanneer er een onduidelijkheid zou kunnen ontstaan, over kleur en/of dessin, raden wij u aan altijd eerst te informeren naar de kleur voordat u besteld/betaald.


Speciaal voor u bestelde producten, kunnen vanwege batch verschillen (o.a. kleine kleurverschillen) helaas niet retour.
Zie ook retourneren.

© 2017 - 2024 ByTasha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel