Sorteer op

Speenkoorden met naam

Op deze pagina kun je zelf je eigen speenkoord met naam samenstellen. Kies uit ons grote assortiment aan kleuren en vormen, en de diverse bijtfiguren die leuk met een speenkoord gecombineerd kunnen worden.

Een speenkoord met naam of ook wel gepersonaliseerd speenkoord is een leuk kraamkado/kraamcadeau. Op deze manier geef je net een iets specialer tintje aan je cadeau! Gaat het kindje uiteindelijk geen gebruik maken van een speentje? Geen probleem! Met een extra losse speenclip erbij maak je er een knuffelkoord van. Daar kun je de lievelingsknuffel van het kindje aanhangen en je raakt het nooit meer kwijt, hoe slim is dat?!​

Ben je op zoek naar een andere kleur kralen een los bijtfiguur neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. Klik op de link voor een overzicht van onze kleuren en types kralen en de losse bijtfiguren. De 15mm kraal en hexagon 17mm zijn de meest gebruikte kralen in de speenkoorden. De naam op een speenkoord kan ook langer gemaakt worden maar dan komen er wel minder kralen op het koord zodat de maximale lengte niet overschreden wordt. 

Let op! De naam kan vanwege de maximale lengte voor het speenkoord niet langer zijn dan zes a zeven letters zodat er nog ruimte overblijft voor kralen. Wil je toch een langere naam dan kan dit maar dan moet het speenkoord op eigen verantwoordelijkheid en met jouw schriftelijke toestemming langer gemaakt worden met alle risico's vandien.

© 2017 - 2024 ByTasha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel