Style je eigen Speenkoord met naam #2

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 13,95 (inclusief btw)

Speenkoord met naam van siliconen kralen in kleuren naar keuze. Je ontvangt na je bestelling altijd een voorbeeld met de door jou gekozen kleuren. Indien mogelijk doen wij dit via whatsapp vanwege de snelheid, anders gaat het via de e-mail. Mocht het toch niet helemaal zijn wat je in gedachten had? Geen probleem dan kijken we samen even verder naar de beste combinatie.

Levertijd onder voorbehoud van voorraad. 

Voor de kleuren van de ronde kralen 15mm klik hier.
Voor de kleuren van de hexagons 17mm klik hier.
Voor de kleuren satijndraad klik hier.
Voor de kleuren speenclips klik hier.

Bij een kortere of langere naam veranderd het aantal kralen houdt hier rekening mee. Ook mogelijk zonder naam, het speenkoord wordt dan aangevuld met kralen in bovenstaande kleuren. Vul dan bij naam NVT in. Je krijgt altijd een foto te zien in dit geval ter goedkeuring.

Formaat: Lengte 22cm.

  • De lengte van de clip tot het einde van de lus is 22cm. Dit is de maximale toegestane lengte en hiermee voldoen wij aan de veiligheidseisen die gesteld zijn volgens de NEN – norm 12586.
  • De siliconen & houten kralen, houten figuurtjes en alles wat te maken heeft met de speenkoorden zijn getest en vrij van BPA, flalaten ( weekmakers ) en andere schadelijke chemische stoffen. 
  • De siliconen zijn 100% food grade siliconen. Ze voldoen aan de volgende eisen:
    FDA,AS/NZS ISO 8124, LFGB, CPSIA, ASTM F963, EN71, CE

Klik hier voor meer informatie over de veiligheid en onderhoud.

© 2017 - 2023 ByTasha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel