per pagina
Sorteer op
    1 - 20 van 30 resultaten
  • 1
  • 2

Babynestjes

Zelf je babynestje samenstellen? Kies Style je eigen babynestje. Bekijk de stoffen op onze pagina Stoffen en kleuren.

Baby’s hebben in de eerste maanden na de geboorte behoefte aan de warmte en het geborgen gevoel zoals ze ook in de baarmoeder hadden. Met een babynestje kun je jouw baby dicht bij jou laten slapen op de bank, in de box of neem het nestje mee als je ergens op visite gaat. 

Naast slapen is het nestje ook ideaal voor het leren spelen op de buik als een baby een aantal maanden oud is. Door je baby met de armen op de rand van het babynestje te laten leunen, ontwikkelt het motorische controle en kracht. Ook is een babynestje handig om je baby er in te verschonen.

Uiteraard is het wel belangrijk om het nestje altijd onder toezicht te gebruiken.

Onze babynestjes zijn te verkrijgen 3 maten: S (binnenmaat 60x30cm), M (binnenmaat 70×35cm) en L (binnenmaat 80×40cm). De babynestjes zijn aan beide zijdes te gebruiken, dus omkeerbaar. De soort stoffen verschillen per babynestje en je kunt deze ook helemaal zelf samenstellen. Je kunt ook de kleur van het biaisband kiezen, het lint of koord wordt in bijpassende kleur gemaakt. 

Optioneel is er ook een bijpassend dekentje van 50x70cm en een onderlegger in de binnenmaat van het nestje verkrijgbaar.

Veiligheid

Zijn babynestjes veilig? Daar wordt veel over gediscussiëerd. In Zweden worden babynestjes al jaren gebruikt. In Nederland wordt het slapen zonder toezicht in een babynestje afgeraden, echter worden deze wel in grote warenhuizen verkocht.

Ons advies: Gebruik het babynestje verantwoord en onder toezicht, wees altijd oplettend voor oververhitting en rebreathing. Als ouders ken je je baby en z'n behoeftes het beste. Onze babynestjes zijn alleen getest op onze ervaringen maar niet officieel getest op veiligheid.

Algemene informatie over veiligheid vind je hier.

© 2017 - 2024 ByTasha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel