Sorteer op

Speenkoorden

Met een speenkoord heeft je kleintje de speen altijd bij de hand, zo raak je hem nooit meer kwijt. Gaat het kindje uiteindelijk geen gebruik maken van een speentje? Geen probleem! Met een extra losse speenclip erbij maak je er een knuffelkoord van. Daar kun je de lievelingsknuffel van het kindje aanhangen en je raakt het nooit meer kwijt, hoe slim is dat?!​

Een speenkoord is gemaakt van siliconen, gebreide en/of houten kralen en heeft een clip die je kunt bevestigen aan kleding of bijvoorbeeld aan de riempjes van de maxi-cosi. Elk koord bevat tussen de 7-11 kralen (afhankelijk van grootte). Door de lus van het speenkoord kan ook een bijtfiguur. Het stimuleert alle zintuigen en daardoor de ontwikkeling; ze kunnen ermee spelen, eraan friemelen, voelen, proeven of erop bijten. De zachte silicone kralen en bijtfiguren geven een zachte druk op het tandvlees en dit is prettig bij tandjesleed. Het hout geeft een aangenomen afwisseling qua druk op de tanden.

De bijtring kun je er zelf makkelijk afhalen en in zijn plaats een speentje aan het koord maken door het lusje. Alle bijtfiguren zijn groot genoeg om veilig los mee te spelen. 

  • De lengte van de clip tot het einde van de lus is maximaal 22cm. Dit is de maximale toegestane lengte en hiermee voldoen wij aan de veiligheidseisen die gesteld zijn volgens de NEN – norm 12586.
  • De siliconen & houten kralen, houten figuurtjes en alles wat te maken heeft met de speenkoorden zijn getest en vrij van BPA, flalaten ( weekmakers ) en andere schadelijke chemische stoffen. 
  • De siliconen zijn 100% food grade siliconen. Ze voldoen aan de volgende eisen:
    FDA,AS/NZS ISO 8124, LFGB, CPSIA, ASTM F963, EN71, CE

Deze certificaten van deze onderzoeksresultaten zijn ook allemaal in ons bezit. Dit betekent ook dat het 100% veilig is voor je kindje.

Ben je op zoek naar een andere kleur kralen een los bijtfiguur neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. Klik op de link voor een overzicht van onze kleuren en types kralen en de losse bijtfiguren. De 15mm kraal en hexagon 17mm zijn de meest gebruikte kralen in de speenkoorden. De naam op een speenkoord kan ook langer gemaakt worden maar dan komen er wel minder kralen op het koord zodat de maximale lengte niet overschreden wordt. 

© 2017 - 2024 ByTasha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel