Retourneren

Herroepingsrecht
 

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop bij ByTasha. Mocht dit helaas toch niet het geval zijn dan kunt u het artikel/de artikelen retourneren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bytasha.nl en download ons herroepingsformulier hier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde, ongewassen, ongebruikt en in originele staat en verpakking, met alle geleverde toebehoren retour ontvangen is.


Uitsluitingen

  • Producten die u via deze webwinkel koopt en op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt worden kunnen niet worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.
  • De getoonde artikelen in de webshop zijn slechts voorbeelden en behoren niet tot het standaard assortiment.  Deze artikelen worden pas gemaakt na ontvangst van de bestelling (uitgezonderd artikelen op de SALE en Op voorraad pagina's).
  • Voor producten uit de SALE wordt alleen een tegoedbon gegeven en geen geld geretourneerd.

 

© 2017 - 2024 ByTasha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel