Speelkoorden

Een speelkoord is een lang koord waar een bijtfiguur aan vastgemaakt kan worden. Bij de speelkoorden zit de bijtfiguur er standaard aan vast en kan niet afgenomen worden. Je kunt het speelkoord aan vanalles vastmaken; aan de box, de maxi-cosi, de kinderwagen, de buggy, de draagdoek, de drager, het fietsstoeltje en nog veel meer! Het speelkoord is makkelijk vast te pakken en stimuleert alle zintuigen en daardoor de ontwikkeling; ze kunnen ermee spelen, eraan friemelen, voelen, proeven of erop bijten. De zachte siliconen kralen en bijtfiguren geven een zachte druk op het tandvlees en dit is prettig bij tandjesleed. De houten kralen, ringen en bijtfiguren geven net weer een andere druk op het tandvlees. 

Je kunt ook een speelkoord met lus laten maken dan kun je makkelijk het bijtfiguur eraf halen om deze schoon te maken of er los mee te spelen. Alle bijtfiguren zijn groot genoeg om veilig los mee te spelen.

Wil je een andere kleur, bijtfiguur, wil je een naam op een product of een andere naam als in het voorbeeld neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor een overzicht van onze kleuren, bijtfiguren en ringen klik op deze pagina.

Waarschuwing: speelkoorden zijn bedoeld als bijt-accessoire, en dienen ten allen tijde ergens aan bevestigd te worden. (Zodat er niet op de sluiting gebeten wordt, maar ook ivm de lengte van het koord). Ga met een speelkoord om, zoals je met een speenkoord om zou gaan: altijd vastmaken, alleen onder toezicht gebruiken en nooit mee naar bed geven!

 

 

 

© 2017 - 2024 ByTasha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel