Style je eigen Kruikenzak Rib Stof &

Artikel 8 van 9
€ 12,95 (inclusief btw)

Style je eigen kruikenzak! Dit commodemandje bestaat uit Rib Stof (Fluweel, Ottoman, (Brede) Rib Jersey) gecombineerd met een stofkeuze uit het keuzemenu. Wil jij graag je/jullie eigen style in de babykamer?! Dat kan vanaf nu, ByTasha biedt een breed assortiment aan stoffen en kleuren om alles naar eigen wens samen te stellen. Veel van onze stoffen zijn ook nog verkrijgbaar in andere kleuren. Mocht je een leuke stof zien en ben je benieuwd of deze er ook in een andere kleur is, stuur dan een berichtje. Heb je toch nog heel andere ideeën voor een stof of kleur dan kun je altijd even een bericht sturen en kijken we wat er mogelijk is. 

Hoe werkt style je eigen product? Heel simpel:

  1. Ga naar de pagina Stoffen en kleuren.
  2. Selecteer welk type stof je wilt bekijken.
  3. Kies je kleur(en) en onthoudt of schrijf de kleur en het stoftype op.
  4. Ga naar de pagina Style je eigen product.
  5. Kies je product.
  6. Vul voor beide zijden het type stof en kleur (het nummer en de naam) in.
  7. Controleer of je de juiste stof(fen) en kleur(en) hebt ingevuld.

Alle combinaties zijn mogelijk.

Let op! Bij ieder stoftype start de nummering vanaf 1, vul bij uw keuze ook de kleurnaam in. ByTasha is niet aansprakelijk voor onjuist geselecteerde keuzes.

 De kleurkeuze voor het lint kun je aangeven in het daarvoor bestemde veld, wij zoeken daar dan het bijpassende satijnlint bij, mocht deze er niet zijn dan nemen we even contact met je op. De kruikenzak kan ook geleverd worden met de buitenzijde in één kleur. Geef dan bij kleur onderzijde aan dat dit niet van toepassing is. De binnenzijde is altijd van badstof maar je kunt wel je eigen kleur kiezen.

Op de lijst van de kraamzorg zijn twee kruiken een vereiste van de babyuitzet. Of het nu zomer is of winter, deze kruiken zijn echt nodig omdat de baby zelf zijn/haar temperatuur nog niet kan regelen. Over de kruiken doe je een kruikenzak. Onze kruikenzakken zijn aan de binnenzijde gevoerd met badstof en aan de buitenzijde kan gekozen worden voor 1 stof of 2 verschillende stofjes.

Afmeting: circa 15x40cm.
Wasvoorschrift: Wassen op 30°C en niet in de droger, bij Minky Fleece ook niet strijken dan verdwijnen de bobbeltjes. 

© 2017 - 2024 ByTasha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel