Style je eigen Slab Minky Fleece &

Artikel 4 van 4
€ 6,95 (inclusief btw)

Style je eigen slab! Deze slab bestaat uit Minky Fleece gecombineerd met een stofkeuze uit het keuzemenu. Wil jij graag je/jullie eigen style in de babykamer?! Dat kan vanaf nu, ByTasha biedt een breed assortiment aan stoffen en kleuren om alles naar eigen wens samen te stellen. Veel van onze stoffen zijn ook nog verkrijgbaar in andere kleuren. Mocht je een leuke stof zien en ben je benieuwd of deze er ook in een andere kleur is, stuur dan een berichtje. Heb je toch nog heel andere ideeën voor een stof of kleur dan kun je altijd even een bericht sturen en kijken we wat er mogelijk is. 

Hoe werkt style je eigen product? Heel simpel:

  1. Ga naar de pagina Stoffen en kleuren.
  2. Selecteer welk type stof je wilt bekijken.
  3. Kies je kleur(en) en onthoudt of schrijf de kleur en het stoftype op.
  4. Ga naar de pagina Style je eigen product.
  5. Kies je product.
  6. Vul voor beide zijden het type stof en kleur (het nummer en de naam) in.
  7. Controleer of je de juiste stof(fen) en kleur(en) hebt ingevuld.

Alle combinaties zijn mogelijk.

Let op! Bij ieder stoftype start de nummering vanaf 1, vul bij uw keuze ook de kleurnaam in. ByTasha is niet aansprakelijk voor onjuist geselecteerde keuzes.

De stoffen voor de slab kunnen zelf gekozen worden. De kleur van de biaisband kan worden aangegeven in het daarvoor bestemde tekstvak. Mocht deze kleur niet beschikbaar zijn dan nemen we contact met je op. Wil je dat wij de bijpassende biaisband voor je kiezen (dit kan ook met print zijn) zet dan niet van toepassing neer.

Wanneer de kindjes lekker zelf gaan eten of de eerste hapjes krijgen is een slab onmisbaar. Met onze slabben blijven de kleren van je kindje schoon en kan er geknoeid worden naar hartelust. Ook leuk als kraamcadeau.

Afmeting circa 29x33cm.
Wasvoorschrift: Wassen op 30°C en niet in de droger, bij Minky Fleece ook niet strijken dan verdwijnen de bobbeltjes. 

© 2017 - 2024 ByTasha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel