Style je eigen Labeldoekje Badstof &

Artikel 5 van 10
€ 6,95 (inclusief btw)

Style je eigen labeldoekje! Dit labeldoekje heeft aan één zijde Badstof en de andere zijde is een stof naar keuze uit het keuzemenu. Wil jij graag je/jullie eigen style in de babykamer?! Dat kan vanaf nu, ByTasha biedt een breed assortiment aan stoffen en kleuren om alles naar eigen wens samen te stellen. Veel van onze stoffen zijn ook nog verkrijgbaar in andere kleuren. Mocht je een leuke stof zien en ben je benieuwd of deze er ook in een andere kleur is, stuur dan een berichtje. Heb je toch nog heel andere ideeën voor een stof of kleur dan kun je altijd even een bericht sturen en kijken we wat er mogelijk is. 

Hoe werkt style je eigen product? Heel simpel:

  1. Ga naar de pagina Stofstaaltjes.
  2. Selecteer welk type stof je wilt bekijken.
  3. Kies je kleur(en) en onthoudt of schrijf de kleur en het stoftype op.
  4. Ga naar de pagina Style je eigen product.
  5. Kies je product.
  6. Vul voor beide zijden het type stof en kleur (het nummer en de naam) in.
  7. Controleer of je de juiste stof(fen) en kleur(en) hebt ingevuld.

Alle combinaties zijn mogelijk.

Let op! Bij ieder stoftype start de nummering vanaf 1, vul bij uw keuze ook de kleurnaam in. ByTasha is niet aansprakelijk voor onjuist geselecteerde keuzes.

 Bij het labeldoekje kun je zelf de stoffen kiezen, helaas is het niet mogelijk om een keuze te maken qua kleur voor de labels, deze zullen naar eigen inzicht worden toegepast en kunnen verschillen per doekje. Wil je echt graag een bepaald type label (bijvoorbeeld alleen satijn) dan kun je dit in het tekstveld aangeven. In het tekstveld kun je ook een voorkeur opgeven voor verspreiding van de labels. Als er niets ingevuld wordt, doen we dit naar eigen inzicht en dit kan verschillen per doekje. Optioneel kan er knisperfolie worden toegevoegd zodat het een knisperdoekje is.

Labeldoekjes zijn heerlijk om mee te knuffelen en de verschillende labels zijn favoriet om aan te friemelen. De verschillende labeltjes nodigen uit om te leren, te ontdekken en stimuleren de fijne motoriek. Daarnaast kan een labeldoekje gebruikt worden om mee te spelen, te knuffelen en te troosten. Ook leuk als kraamcadeau.

Afmeting: circa 16x20cm of 19x19cm.
Wasvoorschrift: Wassen op 30°C en niet in de droger, bij Minky Fleece ook niet strijken dan verdwijnen de bobbeltjes. 

© 2017 - 2024 ByTasha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel