Style je eigen Boxspanner

Artikel 1 van 1
€ 28,95 (inclusief btw)

Je kunt uit de keuzelijst je eigen kleuren kiezen. Varieer zoveel als je wilt! Voor een overzicht van onze kleuren, bijtfiguren en ringen klik op deze pagina. De boxspanner wordt gemaakt zoals op het voorbeeld maar dan in drie kleuren naar wens. De gehaakte kralen worden in een kleur toegevoegd die het meest bijpassende is. Heb je liever een ander soort zelf samengestelde boxspanner neem dan even contact met ons op en wij stellen deze samen met jou op maat samen. Mogelijk mét en zonder naam, bij een kortere of langere naam veranderd het aantal kralen houdt hier rekening mee. Je krijgt altijd een foto te zien in dit geval ter goedkeuring.

Deze boxspanner is gemaakt van een combinatie van siliconen, gebreide en houten kralen. Hij past op een box van 80cm breed maar kan ook aangepast worden naar een grotere maat.

Bevestiging Boxspanner: Bevestig de lus om de zijranden van de box en haak deze om de knopen heen. Haak het elastiek om beide zijden nog een keer extra om de knoop heen om losraken te voorkomen. 

Klik hier voor meer informatie over de veiligheid en onderhoud.

© 2017 - 2023 ByTasha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel