Sorteer op
Sorteer op

Babygyms

Onze babygyms zijn met de hand gemaakt en zorgen voor uren speelplezier voor je kindje. De kralen en hangers zijn voorzien van verschillende kleuren en texturen om aan te voelen en naar te kijken. Aan één van de hangers is een belletje verwerkt om naar te luisteren en heerlijk mee te spelen. Door de bewegende elementen wordt de motorische ontwikkeling van je kindje gestimuleerd. Is je kindje moe geworden dan kan je de babygym gemakkelijk opvouwen en aan de kant zetten welke weinig ruimte in beslag neemt.​ Zet de babygym tijdens het spelen altijd op een vlakke en stabiele ondergrond, bij voorkeur op een speelkleed. Gebruik de babygym alleen onder toezicht van een volwassene.

De babygym en babygym de luxe zijn gemaakt van gladgeschuurd vurenhout (babygym) en hardhout (babygym de luxe) met FSC keurmerk, alle hoeken en randen zijn afgerond zodat er geen scherpe punten aan zitten en de babygym veilig is voor je kindje. De verf is krijtverf op waterbasis. Doordat het krijtverf is geeft het geen 100% effen effect, bij delen die langs elkaar kunnen draaien kun je "vlekken" gaan zien. Wat het juist een stoere uitstraling geeft.

Wil jij zelf een babygym samenstellen dat kan! Wil je een andere kleur, bijtfiguur, wil je een naam op een product of een andere naam als in het voorbeeld neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen. Voor een overzicht van onze kleuren, bijtfiguren en ringen klik op deze pagina.

© 2017 - 2022 ByTasha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel