Sorteer op
Sorteer op

Rammelspeeltjes

Een rammelspeeltje is een multifunctioneel speeltje, je kindje kan er veilig mee spelen door het met de handen aan de ringen vast te pakken. Je kunt hem ook aan een babygym hangen (binnenkort ook bij ons verkrijgbaar!) en hij is geschikt voor elke kinderwagen waarbij je het handvat voor je kleintje open en dicht kunt doen. De binnenmaat van de ring is 4,5 cm. Door de kleine ringen aan het speeltje maakt het een leuk rammelgeluid.

Het rammelspeeltje is makkelijk vast te pakken en stimuleert alle zintuigen en daardoor de ontwikkeling; ze kunnen ermee spelen, eraan friemelen, voelen, proeven of erop bijten. De zachte siliconen kralen en bijtfiguren geven een zachte druk op het tandvlees en dit is prettig bij tandjesleed. De houten kralen, ringen en bijtfiguren geven net weer een andere druk op het tandvlees.

Wil je een andere kleur, bijtfiguur, wil je een naam op een product of een andere naam als in het voorbeeld neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor een overzicht van onze kleuren, bijtfiguren en ringen klik op deze pagina.

© 2017 - 2022 ByTasha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel