FRIGG Classic Pink Cream T2 Siliconen

Vorige Artikel 16 van 28 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)
Voorraad 10 stuks

Dit prachtige nieuwe merk FRIGG uit Denemarken bestaat uit een lijn met zachte kleuren en een geweldig design. De FRIGG fopspenen zijn bij ons verkrijgbaar in 2 designs, voorlopig alleen in de siliconen variant, maar dit merk biedt net als BIBS ook een natuurrubber variant aan.

Classic:

De classic fopspeen met een minimalistisch ontwerp heeft een naar buiten gerichte curve om de fopspeen van de huid van uw baby te houden. Samen met 2 luchtgaten en een veiligheidshandgreep zorgt dit ervoor dat je baby veilig blijft.

Daisy:

Met geschulpte randen die bloemblaadjes nabootsen, neemt onze Daisy-fopspeen het doordachte ontwerp van onze klassieke fopspeen over, met als toevoeging een grillig en schattig ontwerp.

Over het merk FRIGG:

In de Noorse mythologie wordt de godin Frigg geassocieerd met vooruitziende blik en wijsheid. Het is dus geen wonder dat ze ook de godin van de moeders is. Als liefhebbende, koesterende godheid koesterde ze haar kinderen en probeerde ze koste wat het kost te beschermen.

Geïnspireerd door zowel haar verhalen als de elegantie van Scandinavisch design, creëerden we al snel FRIGG. Een lijn van in Denemarken vervaardigde babyproducten die naadloos en stijlvol in ons dagelijks leven passen. Al onze producten zijn ontworpen met het oog op veiligheid en schoonheid – en bedoeld om de gezondheid en het welzijn van baby’s te bevorderen. Met strakke lijnen, warme kleuren en niet-giftige materialen hopen we dat onze producten rust en schoonheid kunnen brengen in uw groeiende gezin.

Verschil siliconen en natuurrubber:

De fopspenen van FRIGG zijn bij ons verkrijgbaar met een siliconen speen. De siliconen fopspenen zijn wit/doorzichtig van kleur.

Het materiaal siliconen voelt stugger en steviger aan dan rubberen spenen. Een siliconen speen scheurt hierdoor minder snel. Spenen van rubber zijn soepeler en zachter. Hierdoor oefenen deze spenen minder druk uit op het gehemelte van baby’s en hebben deze speentjes minder effect op de stand van de tandjes.

Spenen van natuurrubber kun je enkel steriliseren door deze 5 minuten in gekookt water te leggen. Een andere wijze van steriliseren (vaatwasser of in de magnetronsterilisator) is niet mogelijk, aangezien de speen daardoor kan worden aangetast. Siliconen spenen kunnen wel op deze wijze worden gesteriliseerd.

De gebruiksduur van deze speen is 4-6 weken en deze moet daarna vervangen worden. Lees de bijgeleverde gebruiksaanwijzing goed door.

Specificaties:

  • Dit is het T2 formaat. Geschikt voor kindjes van 6-18 maanden maar door het lichte gewicht worden ze vaak ook al eerder gepakt.
  • FRIGG Classic Siliconen Pink Cream T2
  • Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 1400+A1
  • 100% vrij van BPA, PVC en ftalaten
  • Materiaal speen: Siliconen
  • Vorm speen: Kersvormig
© 2017 - 2021 ByTasha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel